Bolig Makeover

Bolig Makeover

Entreprenør Søren Olsen tilbyder nu også Bolig Makeover   -   en ydelse der kan anvendes på såvel en bygning der er sat til salg, eller du blot ønsker at en fagmand gennemgår din bolig og efterfølgende udfører det praktiske arbejde.

Er boligen sat til salg har du måske mistet lysten til at udføre den nødvendige løbende vedligeholdelse "når man ju alligevel skal flytte". Går salget ikke tidsmæssigt som forventet, kan der være nogle ting som "hænger" - ting der gør at den tidligere så indbydende bolig mister lidt af sin "herlighedsværdi".

Det er her Entreprenør Søren Olsen "kommer ind i billedet" og tilbyder eftersyn og "service" af f.eks :

Du har sandsynligvis allerede en "fornemmelse" af hvad du øsnker at få udført. Ved at klikke på dette link åbner du en formular hvor du har mulighed for at indtaste dine ønsker for en "Bolig Makeover". Du har samtidig mulighed for at vedhæfte et foto eller andre filer inden afsendelsen.

BEMÆRK   -   Jeg har ikke mulighed for at give tilbud alene på basis af formularen og evt. vedhæftede foto. Materialet giver dog mulighed for at vi telefonisk "forstår hinanden bedre" - derved hindres misforståelser.

Efterfølgende gennemgår vi tingene sammen og finder en fornuftig pris   -   en pris der står i fornuftigt forhold til bygningen og den vedligeholdelsesstand.

Med venlig hilsen
Søren Olsen